S.B PROJECT STOFFERING

Ik heb BrainZ ingeschakeld omdat ik hulp nodig had voor mijn aanvraag. Ik heb een intake
Tapijtlegger
gesprek gehad en daar is me alles uitgelegd over wat ik bij elkaar moest gaan  zoeken qua papieren van de boekhouder en hoe ik een ondernemingsplan in elkaar moest zetten want dat was mijn grootste probleem. Hoe pak ik dat aan? Mijn versies kon ik iedere keer doormailen zodat er tips kwamen wat misschien beter aangepast moest worden enz. Ben ontzettend blij met de hulp die ik gekregen heb. Er  werd altijd gelijk gereageerd op mijn mail en er werd ook altijd eerlijk advies gegeven zodat alles duidelijk bleef en er geen valse hoop kwam.
Uiteindelijk heeft het goed uitgepakt en heb ik mijn financiering gekregen zodat ik eindelijk verder kan met wat ik zo graag wou!!!!! 
Ik kan niet meer dan heeeeel erg tevrede zijn over de hulp die ik van jullie gekregen heb.

Stanley Blaauw

DINGES DAMESMODE RUCPHEN

Dankzij Microkrediet kreeg ik de kans om een eigen kleding zaak te beginnen waar ik altijd al van droomde, en dankzij de goede begeleiding van BrainZ kon ik dan ook in januari 2010 de deuren openen. Een leuke hippe dames- en kindermode zaak was erbij gekomen in Rucphen. Na een goed jaar kwam ik even met mijn zaak in een dipje en dankzij Brainz zag ik in hoe ik dat weer op kon lossen en met de juiste coach gaat dat ook zeker lukken.
dinges-mode

Ik ben erg blij met deze mensen omdat je soms als starter toch wel wat hulp kunt gebruiken, je bent wel zelf ondernemer maar toch is het wel fijn als je even om advies kunt vragen en daar zijn deze mensen voor.

Nicolle de Ruyter
Dinges mode & accessoires

Gastouderopvang Spelenderwijs

Twee jaar geleden heb ik mijn Gastouderopvang Spelenderwijs geopend. Een professionele, kleinschalige, flexibele vorm van kinderopvang. Ik wilde graag mijn klantenbestand uitbreiden maar de pogingen die ik zelf ondernomen had wierpen niet voldoende vruchten af en de idee

Spelenderwijs-kinderopvangën die ik had wist ik niet goed uit te bouwen. Via de gemeente Moerdijk ben ik in contact gekomen met de heer Ras. 

De gesprekken met de heer Ras hebben mij laten inzien dat ondernemen meer inhoud dan alleen de passie voor je vak en hij heeft mij handvatten aangereikt om mee aan de slag te gaan.

Ik heb een hoop informatie gekregen, en ervaar het als erg prettig dat ik met al mijn vragen bij de heer Ras terecht kan. Ik geloof in mijn formule, de professionaliteit van een kinderdagverblijf maar met de persoonlijke aandacht van een huiselijke setting. Door de flexibelheid in uren is dit ook voor veel mensen een gunstige en vaak voordeligere vorm van opvang voor hun kinderen. Ik hoop, mede door de hulp en adviezen van de heer Ras , mijn werkveld uit te breiden. 

Deborah Vellekoop

Gastouderopvang Spelenderwijs

www.gastouderopvangspelenderwijs.nl

DE PIJPER VERGADERADVIES

Bij het UWV kreeg ik de tip om met Henk Ras van BrainZ te bellen voor de opstart van mijn eigen bedrijf. 

Moest ik naar Breda komen en na een gesprek van 1.5 uur kwam ik er erachter dat ik hier meer geleerd heb dan al die maanden daarvoor zelf doen.

wimdepijper
Het mooiste wat ik van BrainZ kreeg was hoe ontwijk ik de valkuilen. Dat heeft mij heel veel geholpen tot nu toe en ben jullie daar nog heel dankbaar voor.

Tevens is BrainZ een vraagbaak waar je altijd terecht kan voor al je vragen. BrainZ heeft ook een groot netwerk van mensen en organisaties die je verder kunnen ondersteunen. Ik ben blij dat jullie nu ook je werk via de gemeente Moerdijk kunnen blijven doen en ik zal BrainZ altijd bij iedere starter aanbevelen.

 Bedankt Brainz zonder jullie had ik het niet gered om binnen 6 maanden mijn bedrijf draaiende te krijgen.


Wim de Pijper
www.depijpervergaderadvies.nl


AURICULOPRAKTIJK OUDENBOSCH 
voor al uw (Pijn) Klachten


Via de gemeente Halderberge ben ik in contact gekomen met Henk Ras van BrainZ. Mijn praktijk voor Coaching / Counseling en Pijnbestrijding liep niet zo goed en ik heb adviezen gekregen om een andere aanpak te gaan realiseren. Door deze hulp ben ik iets “harder” geworden en heb ik gekeken naar de manier waarop ik factureerde, waardoor ik ook inzicht kreeg in kosten en baten. Door deze tips hoop ik weer op wat meer opdrachten. 

Ik ben gediplomeerd Stress Counselor en Auriculotherapeut. Doordat ik ook nog opleidingen op het gebied van Bio-Magnetisme en Energiewerk heb gedaan kan ik dus een Totaal pakket aanbieden. Waar bijvoorbeeld een psycholoog of een mediator een vakgebied heeft en ook dienovereenkomstig werkt, kan ik naast het coachen ook nog lichaams of energetisch werken. Voordeel hiervan is dat de cliënt op alle gebieden ondersteunt kan worden waardoor sneller resultaten worden geboekt. Dit is prettig voor de cliënt maar ook voor een eventuele werkgevers. In Auriculopraktijk Oudenbosch zijn geen lange wachttijden maar ook geen maandenlange behandel trajecten. Wij werken oplossingsgericht en doen er alles aan om zo snel mogelijk een goede balans te vinden voor de cliënt waardoor deze zijn of haar genezing zelf kan ondersteunen.


Erwin Kok

Perisic Troostmonumenten

Servische Grafmonumenten zijn van de goede kwaliteit en veel goedkoper. Ik heb er echt half jaar over nagedacht, want het is een hele onderneming om monumenten in het buitenland te laten maken en dan importeren. Er komt er veel bij te kijken. Mijn eerste stap was gesprek met dhr. M. Mulder, van de gemeente Moerdijk. Hij heeft mij doorverwezen naar REWIN. Via REWIN kreeg ik dhr. P. Princen als tussenpersoon. En via dhr. Princen kwam ik in contact met dhr. H. Ras.
Branka-troostmonument
Onze eerste ontmoeting was heel leerzaam. Ik kreeg van dhr. H. Ras heel veel informatie. Zeker goed gericht naar wat ik moet doen, als ik aanvraag wil indienen voor de microfinanciering bij de Qredits. Hij heeft mij daarin ook heel goed begeleid. Met mijn boekhouder hebben we een financieel plant opgesteld. Met adviesgesprekken met Henk Ras heb ik een ondernemingsplan opgesteld en met een totaal pakket heb ik mijn verzoek ingediend bij de Qredits.
Een bedrijf start je niet in drie maanden. Er is veel voorwerk voor nodig, je moet goede begeleiding hebben en zeer zeker luisteren naar degene die je helpen. 
Henk is nog steeds heel erg betrokken en staat altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ook wanneer ik hulp nodig heb, heeft hij altijd goed advies.
Ik ben heel blij en dankbaar met de begeleiding die ik heb gekregen.
Het heeft mij sterk gemaakt en ben nu een echte ondernemer.

Branka Perisic
B&G Troostmonumenten (www.troostmonumenten.nl)