Waarom, Hoe, Wat? 
(vrij naar Simon Sinek) 

De belangrijkste reden waarom ik graag (door) startende ondernemers adviseerde hoe ze hun droom beter kunnen waarmaken, ligt diep verankerd in mijn achtergrond. Een avontuurlijke geest die al op jonge leeftijd geluk zocht bij een eerste job in München. Twee jaar later werd ik Geschäftsführer voor een van de meest innovatieve bedrijven in de petrochemie.
Maar ook wereldwijde trading van ICT producten, en dichter bij huis, TV producer, content manager en gepassioneerd marketeer van internet via de kabel. 
Ik doe wat ik doe omdat ik die drang om te blijven innoveren niet kan onderdrukken. Telkens binnen gecalculeerde risicogrenzen de mogelijkheden onderzoeken van weer een nieuwe uitdaging. Dat is mijn droom. Die droom wil ik iedere dag waar maken, "The urge to perform" zeg maar. 
Henk Ras

Wat, Hoe, Waarom?
Wat bood ik u als (door)startende ondernemer? Ik weet de weg in ondernemersland, ik adviseerde en begeleide (potentiële) ondernemers met het opzetten/doorontwikkelen van een eigen bedrijf en het eventueel verstrekken van een krediet.

Ziet u het verschil? Wat spreekt u meer aan? Eerst het waarom? Of eerst het wat?
Kom eens langs voor "het waarom" u ondernemer wilt worden.